Boka Funäsfjällen

Eriksgårdens Fjällhotell, Funäsdalen

Address: Vintergatan 3, 84095 Funäsdalen  show map
Location: Funäsdalen
Guest score: 98% (60 of 61 recommend) (13 reviews)

Guest score: 98%

(60 of 61recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Hotel condition 4.6 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.5 of 5
Cleaning 4.4 of 5
Value for money 4.3 of 5
Service 4.6 of 5
Breakfast 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 13)

Otroligt bra!

Recommended by Jonas, Sweden (Sweden Mon 05 Aug 2019)
“Bästa och mest prisvärda hotell jag har bott på. Fantastisk mat i restaurangen. Spa ingick i priset. Sov gott och hade bra läge till vandringsleder och Norge. Personalen var hjälpsam och informativ om hotell och omgivning. Fanns också informationspärmar om vad som fanns att göra i området. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Livsnjutning

Recommended by Stig, Sweden (Sweden Sat 03 Aug 2019)
“Ett perfekt hotell för den som vill njuta av ett bra boende i kombination med friluftsliv. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Trevlig personal Fantastiskt god mat Mys...

Recommended by Anette, Sweden (Sweden Sat 13 Apr 2019)
“Trevlig personal Fantastiskt god mat Mysigt spa Sköna sängar ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

En fin anläggning

Recommended by Ulf/Carina, Sweden (Sweden Sun 03 Mar 2019)
“En trivsam anläggning med nära till allt, nytt fint spa, skidspår på andra sidan vägen, god varierad mat till halvpensionen, nära till centrum, lugnt och fridfullt, motorvärmare. Vi trivdes jättebra.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Vackert hotell med bra service

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 20 Jan 2019)
“Bo gärna på Eriksgården, bra service och ett vackert hotell med bra spa! ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Varit i Funäsdalen många gånger och tyck...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 08 Jan 2019)
“Varit i Funäsdalen många gånger och tyckt att Ericsgården verka ett trevligt ställe som levde upp till våra förväntningar. Med ett mycket trevligt SPA.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Över lag mycket bra

Recommended by Chris, Sweden (Sweden Thu 23 Aug 2018)
“Jag och min sambo stannade här tre nätter i augusti. Läget är mycket bra med nära anslutning till vandringsled och butiker utan att ligga mitt i smeten. Hotellets allmänna utrymmen är mysigt inredda och det fräscha rummet vi bodde i höll bra standard. Vi åt på Eriks Kök och Bar alla tre kvällar där de serverade väldigt god mat med fin service. Över lag var vår vistelse en mycket positiv upplevelse och vi kan rekommendera andra att bo på detta hotell. Några små synpunkter som vi vill lyfta fram: - När vi först kom in i rummet hade tvåldispensern i badrummet läckt ner på hela sidan av handfatet och ner på golvet. Vi fick hjälp att torka upp men det fortsatte att småläcka lite under hela vistelsen. - Det skulle vara bra med mjukstängning av dörrarna då dessa dundrar ordentligt och väcker känsliga om morgnarna. - Vi tycker det skulle varit praktiskt med värdeskåp och kyl på rummet. - Vid ett ärende i receptionen upplevdes beömtandet som lite sådär. Kanske var en jobbig dag, sånt kan hända. Men ovan punkter är alla små i sammanhanget och var ingen större fara. Det vi gillade extra mycket var: - Frukosten, fin miljö och god buffet. - Fin och fräsch inredning. Blir extra bra när spa-avdelningen med pool och bastu blir klar. - Eriks Kök och Bar. - Att det var välstädat.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Förstklassig mat på Eriksgården

Recommended by Eva, Sweden (Sweden Tue 14 Aug 2018)
“Jättegod mat i 4 dagar på Eriksgården. Prisvärt lunchpaket, att packa ihop själv från frukostbuffen. Bra rum. Hjälpsam och trevlig personal. Kul med pingisbord i källaren. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bäst

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 06 Aug 2018)
“Bland dom bästa hotellen jag övernattat på. Otroligt trevlig personal Sommaren - när alla aktiviteter som vandring MTB mm Vinter - parkering för skoter och bra boende när man vill spara lite pengar ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra resturang

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 09 Jul 2018)
“Väldigt bra mat och bra service på resturangen”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5


Customer service

Booking conditions

Book wtih us

  • • Funäsfjällens comlete online booking
  • • Scandinavia´s largest ski area
  • • No booking fees online

Customer service

Booking conditions

Book wtih us

  • • Funäsfjällens comlete online booking
  • • Scandinavia´s largest ski area
  • • No booking fees online