Boka Funäsfjällen

Eriksgårdens Fjällhotell, Funäsdalen

Address: Vintergatan 3, 84095 Funäsdalen  show map
Location: Funäsdalen
Guest score: 99% (69 of 70 recommend) (16 reviews)

Guest score: 99%

(69 of 70recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Hotel condition 4.5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.5 of 5
Cleaning 4.4 of 5
Value for money 4.3 of 5
Service 4.6 of 5
Breakfast 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 14)

Fantastiskt hotell!

Recommended by Catarina, Sweden (Sweden Wed 05 Aug 2020)
“Vi tillbringade 4 dagar med halvpension på hotellet. Allt var toppen! Rummen trevliga med jättesköna sängar. Tvårättersmiddagarna var sååå bra. Personalen trevlig och hjälpsam. Rekommenderar verkligen det här hotellet.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

underbara härjedalen

Recommended by gm51, Sweden (Sweden Wed 25 Mar 2020)
“Atmosfären gör att man genast längtar tillbaka, Personalen, maten, allt är toppen . Spaavdelningen inte att förglömma, så skönt med varmt bubbelbad och en tur i bassängen efter en dag ute”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Utveckling

Recommended by Birgit, Sweden (Sweden Tue 17 Mar 2020)
“Vi hade ett mkt fint rum, men varför inte ta in ett par glas dit? Vi hade 4 kaffemuggar. Dörren till balkongen går inte att låsa, måste åtgärdas. Kanske lite trevliga produkter, schampoo, balsam, hudlotion kan vara rimligt eftersom hotellpriset är ganska högt. God mat och trevlig servitör.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Hej! Vi hade ett livsnjutarpaket, och ha...

Recommended by A, Sweden (Sweden Sat 14 Mar 2020)
“Hej! Vi hade ett livsnjutarpaket, och hade underbara dagar hos er. Här kommer bara några tankar: Frukost: jag hade önskat naturell lättyoghurt. Lite varmare på rummen Plus för egen morgonrock, tofflor och spa-handdukar. Lunch/barmat-tips: går det att fixa hemlagade maträtter som fryses och tinas efter beställning. Istället för pizza och tacos. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Herlig opphold

Recommended by Stian, Norway (Norway Tue 10 Mar 2020)
“Fantastisk sted, fantastisk mat og kjempebra service”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra potential

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 03 Jan 2020)
“Hej, Eriksgården har potential att bli riktigt bra, jag ger gärna lite återkoppling. Rummet var fantastiskt (209), men sängen var väldigt hård. Tlll det gör madrassskyddet i polyester och syntet täcke att det sänker komforten rejält, blir varmt och fuktigt att sova i. Med det fina rummet borde sängarna vara bättre. Fasadbelysningen var stark och lyste in i rummet, gick inte att skärma bort med persienner, föreslår att den släcks på natten, elller att annat skydd sätts upp.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Vi bokade "livsnjutardagar" och hade en ...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 01 Sep 2019)
“Vi bokade "livsnjutardagar" och hade en fantastisk semester. Härligt med en fräsch spa-avdelning att koppla av i. De tvårätters middagar som ingick var mycket goda. Mycket trevlig personal och fantastisk service. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Otroligt bra!

Recommended by Jonas, Sweden (Sweden Mon 05 Aug 2019)
“Bästa och mest prisvärda hotell jag har bott på. Fantastisk mat i restaurangen. Spa ingick i priset. Sov gott och hade bra läge till vandringsleder och Norge. Personalen var hjälpsam och informativ om hotell och omgivning. Fanns också informationspärmar om vad som fanns att göra i området. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Livsnjutning

Recommended by Stig, Sweden (Sweden Sat 03 Aug 2019)
“Ett perfekt hotell för den som vill njuta av ett bra boende i kombination med friluftsliv. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Trevlig personal Fantastiskt god mat Mys...

Recommended by Anette, Sweden (Sweden Sat 13 Apr 2019)
“Trevlig personal Fantastiskt god mat Mysigt spa Sköna sängar ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5


Customer service

Booking conditions

Book wtih us

  • • Funäsfjällens comlete online booking
  • • Scandinavia´s largest ski area
  • • No booking fees online

Customer service

Booking conditions

Book wtih us

  • • Funäsfjällens comlete online booking
  • • Scandinavia´s largest ski area
  • • No booking fees online
Build: 10/08/2020 14:03:42, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews