Book Funäsfjällen

Eriksgårdens Fjällhotell, Funäsdalen

Address: Vintergatan 3, 84095 Funäsdalen  show map
Location: Funäsdalen
Guest score: 99% (122 of 123 recommend) (37 reviews)

Guest score: 99%

(122 of 123recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Hotel condition 4.5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.4 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 4.3 of 5
Service 4.6 of 5
Breakfast 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 37)

Varit i Funäsdalen många gånger och tyck...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 08 Jan 2019)
“Varit i Funäsdalen många gånger och tyckt att Ericsgården verka ett trevligt ställe som levde upp till våra förväntningar. Med ett mycket trevligt SPA.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Över lag mycket bra

Recommended by Chris, Sweden (Sweden Thu 23 Aug 2018)
“Jag och min sambo stannade här tre nätter i augusti. Läget är mycket bra med nära anslutning till vandringsled och butiker utan att ligga mitt i smeten. Hotellets allmänna utrymmen är mysigt inredda och det fräscha rummet vi bodde i höll bra standard. Vi åt på Eriks Kök och Bar alla tre kvällar där de serverade väldigt god mat med fin service. Över lag var vår vistelse en mycket positiv upplevelse och vi kan rekommendera andra att bo på detta hotell. Några små synpunkter som vi vill lyfta fram: - När vi först kom in i rummet hade tvåldispensern i badrummet läckt ner på hela sidan av handfatet och ner på golvet. Vi fick hjälp att torka upp men det fortsatte att småläcka lite under hela vistelsen. - Det skulle vara bra med mjukstängning av dörrarna då dessa dundrar ordentligt och väcker känsliga om morgnarna. - Vi tycker det skulle varit praktiskt med värdeskåp och kyl på rummet. - Vid ett ärende i receptionen upplevdes beömtandet som lite sådär. Kanske var en jobbig dag, sånt kan hända. Men ovan punkter är alla små i sammanhanget och var ingen större fara. Det vi gillade extra mycket var: - Frukosten, fin miljö och god buffet. - Fin och fräsch inredning. Blir extra bra när spa-avdelningen med pool och bastu blir klar. - Eriks Kök och Bar. - Att det var välstädat.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Förstklassig mat på Eriksgården

Recommended by Eva, Sweden (Sweden Tue 14 Aug 2018)
“Jättegod mat i 4 dagar på Eriksgården. Prisvärt lunchpaket, att packa ihop själv från frukostbuffen. Bra rum. Hjälpsam och trevlig personal. Kul med pingisbord i källaren. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bäst

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 06 Aug 2018)
“Bland dom bästa hotellen jag övernattat på. Otroligt trevlig personal Sommaren - när alla aktiviteter som vandring MTB mm Vinter - parkering för skoter och bra boende när man vill spara lite pengar ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra resturang

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 09 Jul 2018)
“Väldigt bra mat och bra service på resturangen”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Bra men lyhört!

Recommended by Gnällgubben, Sweden (Sweden Tue 17 Apr 2018)
“Hotellet och vistelsen var bra förutom att jag upplevde det som lyhört. Det hördes väldigt tydligt när folk gick ut och in ur sina rum när dörrarna stängdes och även när folk gick ut och in till poolen/bastun i änden på korridoren. Dessutom vaknade jag 23:00 på lördagen när nattklubben startade efterssom musiken (basgången) hördes tydligt in i rummet fram till 02:00 då klubben stängde!!”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Fantastisk helg

Recommended by Patrik, Sweden (Sweden Wed 04 Apr 2018)
“Vi hade en fantastisk vistelse på Eriksgården. Bra service och faciliteter, trevlig och hjälpsam personal och riktigt god mat. Vi är supernöjda med allt hotellet kunde erbjuda!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Vi åt en mycket välsmakande trerättersmi...

Recommended by Uffe, Sweden (Sweden Tue 03 Oct 2017)
“Vi åt en mycket välsmakande trerättersmiddag på kvällen i en mycket trevlig restaurang med fin utsikt.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Toppendagar

Recommended by Håkan F, Sweden (Sweden Tue 15 Aug 2017)
“Trevligt bemötande av bra personal, fina rum och ypperliga middagar. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Återkommer

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 07 Aug 2017)
“Har bott ganska många gånger på Eriksgården. Gillar atmosfären, läget, priset och servicen. Skulle önska djupare tvättfat eller högre kran, det är svårt stt fylla vattenflaskorna! Skulle också vilja ha handuksvärmare eller att handdukar o badlakan byts dagligen för de torkar inte. Kan också tipsa om krokar på den fria väggen så man kan hänga upp sina fuktiga vandrarkläder. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5


Customer service

Booking conditions

Book wtih us

  • • Funäsfjällens comlete online booking
  • • Scandinavia´s largest ski area
  • • No booking fees online

Customer service

Booking conditions

Book wtih us

  • • Funäsfjällens comlete online booking
  • • Scandinavia´s largest ski area
  • • No booking fees online