Boka Funäsfjällen

Eriksgårdens Fjällhotell, Funäsdalen

Address: Vintergatan 3, 84095 Funäsdalen  show map
Location: Funäsdalen
Guest score: 99% (133 of 135 recommend) (40 reviews)

Guest score: 99%

(133 of 135recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Hotel condition 4.5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.4 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 4.3 of 5
Service 4.6 of 5
Breakfast 4.4 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 40)

Vi åt en mycket välsmakande trerättersmi...

Recommended by Uffe, Sweden (Sweden Tue 03 Oct 2017)
“Vi åt en mycket välsmakande trerättersmiddag på kvällen i en mycket trevlig restaurang med fin utsikt.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Toppendagar

Recommended by Håkan F, Sweden (Sweden Tue 15 Aug 2017)
“Trevligt bemötande av bra personal, fina rum och ypperliga middagar. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Återkommer

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 07 Aug 2017)
“Har bott ganska många gånger på Eriksgården. Gillar atmosfären, läget, priset och servicen. Skulle önska djupare tvättfat eller högre kran, det är svårt stt fylla vattenflaskorna! Skulle också vilja ha handuksvärmare eller att handdukar o badlakan byts dagligen för de torkar inte. Kan också tipsa om krokar på den fria väggen så man kan hänga upp sina fuktiga vandrarkläder. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Helt okey hotell med fin utsikt. Persona...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 19 Jul 2017)
“Helt okey hotell med fin utsikt. Personalen löste (allergi)problem bra vid frukosten. Lite besviken på relaxavdelningen.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Frukost

Recommended by Leffe , Sweden (Sweden Sat 08 Apr 2017)
“Hade gärna sett att det fanns nybakat bröd till frukost varje dag I övrigt mycket bra. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

underbara härjedalen

Recommended by gm51, Sweden (Sweden Sat 25 Mar 2017)
“en kanon fin vistelse som alltid när man besöker Eriksgården”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Hotellet var lagom stort och en trevlig ...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 25 Mar 2017)
“Hotellet var lagom stort och en trevlig och serviceinriktad personal bidrog till en mycket positiv upplevelse. De middagar som serverades var av högsta klass och bland de bästa vi upplevt.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Eriksgården - en trevlig upplevelse

Recommended by Claes o Ulla-Britt, Sweden (Sweden Sat 18 Mar 2017)
“Vi hade några trevliga dagar på Eriksgården i mars. Fräscht rum (nr 15) och framför allt fantastisk mat såväl till frukost som till middagarna som ingick i halvpensionspaketet. Trevlig och engagerad personal med en mycket trevlig sommelier i spetsen. Gjorde verkligen middagarna till dagens höjdpunkt. Det vi i någon mån saknade var något fylligare informationsmaterial kring längdspår, kartor, mm i receptionen.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Underbar personal på underbart ställe

Recommended by Sofia, Sweden (Sweden Thu 16 Mar 2017)
“Eriksgården är ett ställe som man gärna återkommer till. Perfekt läge i Funäsdalen, med närhet till skidspår, skidlift m.m. Super trevlig personal, jättegod mat och en somelier som alltid prickar rätt! Fina faciliteter med en avkopplande bubbelpol där man kan värma sig efter en lång dag uppe på fjället. Allt man kan önska...sköna sängar också!”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Eriksgården - Ett fantastiskt hotell

Recommended by Agnetha, Sweden (Sweden Wed 08 Mar 2017)
“Eriksgården uppfyllde med råge våra förväntningar. Ett fantastiskt hotell med jättetrevlig personal, otroligt fint rum, härlig relax och sist men absolut inte minst suveränt god mat!! ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5


Customer service

Booking conditions

Book wtih us

  • • Funäsfjällens comlete online booking
  • • Scandinavia´s largest ski area
  • • No booking fees online

Customer service

Booking conditions

Book wtih us

  • • Funäsfjällens comlete online booking
  • • Scandinavia´s largest ski area
  • • No booking fees online