Book Funäsfjällen

Hotell Funäsdalen

Address: Strandvägen 2A Box 34, 84095 Funäsdalen  show map
Location: Funäsdalen
Guest score: 99% (89 of 90 recommend) (22 reviews)

Guest score: 99%

(89 of 90recommend)
Overall opinion 4.3 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.8 of 5
Cleaning 4.2 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4.4 of 5
Breakfast 4.3 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 22)

Slarviga regler ang hundtillåtet-rum. St...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 01 Aug 2018)
“Slarviga regler ang hundtillåtet-rum. Städpersonal städar alldeles försent. För många sommarvikarier, inte bra.”
Overall opinion 2 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Service 0 of 0
Breakfast 0 of 0

Bra ekononirum

Recommended by Jonas , Sweden (Sweden Tue 17 Jul 2018)
“Jag ville bara ha ett enkelt boende, ville tillbringa dagarna utomhus och köra mountainbike eller fotografera, men med högre standard än vandrarhem, för att slippa trassla med egna sängkläder bland annat. Köpte till tvårätters hotellmiddag. Smart kompakt löning med vikvägg för dusch-hörna, lite bökigt att komma åt duschtvålen genom hålet bara. Inga onödiga överdåd och jag saknade inget, så det var bra. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra läge för dagsvandringar. Vacker utsi...

Recommended by AoB, Sweden (Sweden Tue 17 Jul 2018)
“Bra läge för dagsvandringar. Vacker utsikt. Fint inredda rum men small/medium är alldeles för små för två personer med lite packning. Fint badrum. Nyrenoverat rum som är mycket fräscht. Bra frukost. Mycket goda middagar. Trevlig personal. /Medelålders par på vandringssemester”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Saknade en del julkänsla... hade varit t...

Recommended by Stefan, Sweden (Sweden Sat 30 Dec 2017)
“Saknade en del julkänsla... hade varit trevligt om det fanns glögg mm t ex vid brasan. Saknade också en del julpynt...”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

Funäsdalen

Recommended by Mette, Sweden (Sweden Thu 03 Aug 2017)
“Överlag mycket bra Perfekt att kunna nyttja bakvägen när man gick ut med hundar Bra service med att få lunchpaket/påfyllning termos Önskar lite fler rätter på menyn - röding är för speciell Bra vinlista Kul med bassäng Tips: låna ut kompostgaller som skydd för ytterdörr- vår dörr hade mkt rivmärken( inte fr oss) Ha hundskålar på rummen som service Trevlig personal i receptionen Kul med Gondolen”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Bra service!

Recommended by Maria , Sweden (Sweden Sat 29 Jul 2017)
“Perfekt att kunna få spola av cyklarna med vattenslang och förvara dem inomhus! Mycket bra frukost och perfekt att kunna köpa med lunchpaket! Restaurangen är jättebra på att fixa glutenfritt. Synd att det glutenfria brödet på frukost är så tråkigt när vi vet vad ni kan! ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

restaurang

Recommended by xx, Sweden (Sweden Mon 04 Jul 2016)
“Servicen i restaurangen var inte helt till belåtenhet, vi gick därifrån missnöjda, maten var god! Servicen i receptionen var bra! ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Semester

Recommended by Lotta, Sweden (Sweden Sun 14 Feb 2016)
“Ett jättemysigt hotell med fantastiskt läge mitt i byn, nära till affärer, caféer och restauranger. Utsikten från vårt fjällrum kommer vi aldrig att glömma. Rummet var hemtrevligt och kändes ombonat. Bra parkering utanför hotellet och i hela området var mycket att se, bl a myskox center och köra snöskoter. Ett minus på hotellet var kvälls-restaurangen som var mörk och dyster och trång, varför inte utnyttja fönsterborden i frukostmatsalen också. Vi åt där en kväll men den matsedel som erbjuds passade inte oss, alldeles för höga priser och märkliga rätter. Varför inte ha servering även i frukostdelen med "vanliga" rätter och normala priser som passar när man varit ute i luften hela dagen. Mycket trevlig och hjälpsam personal på hotellet både i receptionen och vid frukosten. Städarna ska vi inte glömma, duktiga och vänliga.”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Trevligt hotell och bra läge. Frukosten ...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 05 Jan 2016)
“Trevligt hotell och bra läge. Frukosten ojämn kvalitet. Middagarna toppen. I vallarummen saknade vi ordentliga vallaställ. ”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Sängar

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 25 Sep 2015)
“Efter en lång dag i pisten eller på vandring förtjänar och kräver kroppen en skön säng, det var där inte.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5


Customer service

Booking conditions

Book wtih us

  • • Funäsfjällens comlete online booking
  • • Scandinavia´s largest ski area
  • • No booking fees online

Customer service

Booking conditions

Book wtih us

  • • Funäsfjällens comlete online booking
  • • Scandinavia´s largest ski area
  • • No booking fees online