Boka Funäsfjällen

Mikaelas Ski School - Classic technique training

Address: Bruksvallarnas Skidstadion, 84097 Bruksvallarna Date: Friday 27 dec 2019 - Monday 6 Apr 2020 Show map

100 %

13 of 13 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 13 guests answers:

    • Yes

      100%

    • No

      0%

  • Overall opinion

    • "Yes"
      13
    • "No"
      0
  • "Bästa skidskola "

    Friday 1 Feb 2019

    "Med hög entusiasm och engagemang från fantastiska skidlärarna Astrid & Anna Kom vår lille son hem överlycklig. Så mycket han har lärt sig bara på en vecka! Tusen tack för en un..."

Marie Stenmark
Sweden

"Bästa skidskola "

5   Excellent, recommended  Reviewed Friday 1 Feb 2019

Med hög entusiasm och engagemang från fantastiska skidlärarna Astrid & Anna

Kom vår lille son hem överlycklig. Så mycket han har lärt sig bara på en vecka!

Tusen tack för en underbar vecka!

5  Overall opinion


Sweden

"Gruppträning med Mikaela "

5   Excellent, recommended  Reviewed Friday 28 Dec 2018

Väldigt givande och pedagogisk undervisning av skidteknik i grupp. Alla fick personlig feedback. Rekommenderas varmt!

5  Overall opinion

Leli
Sweden

"Äntligen tips som funkar"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 9 Apr 2018

Bra med instruktör som förklarar hur och varför och ger tips som är lätta att använda, sätter sig i hjärnan och är lätta att tillämpa på egna träningspass

5  Overall opinion

Fredrik
Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Saturday 7 Apr 2018

En lärorik skidlektion utifrån de olika deltagarnas individuella förmågor. Jag fick bra tips på vad jag ska tänka på och hur jag kan träna för att utveckla min längdteknik. Värdefullt att bli filmad, se sig själv åka och att sedan få återkoppling.

5  Overall opinion

johan grim
Sweden

"Personlig coachning i liten grupp"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 8 Jan 2018

Med tre deltagare i gruppen hade Mikaela möjlighet att ge personlig feedback och tips till var och en av oss. Jag fick med mig några saker att tänka på, eller nycklar som Mikaela säger, vad gäller teknik. Den här kursen borde jag gjort tidigare.

5  Overall opinion

Build: 29/11/2019 11:45:56, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showreviews