Boka Funäsfjällen

Funäsfjällen Snowmobile Pass - Trail fee

Address: Rörosvägen 30 Funäsdalen, 84095 Funäsdalen Date: Tuesday 14 jan 2020 - Thursday 30 Apr 2020 Show map

94 %

44 of 47 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 47 guests answers:

    • Yes

      94%

    • No

      6%

  • Overall opinion

    • "Yes"
      44
    • "No"
      3
  • "Skoterledskort"

    Friday 6 Dec 2019

    "Jätte lätt att göra bokningen. Sedan kom de hem i brevlådan. Enkelt "

Lars
Sweden

"Saknad info"

4   Very good, recommended  Reviewed Saturday 21 Dec 2019

Det borde framgå att man har rätt att åka upp på fjället via närmaste kryssled som boende i det området. Uppfarter saknas annars

Annars tycker jag det är väldigt bra med skoterleder dock saknar jag balansen mellan friåkning och alla regleringsområdena (förbuden) - skulle gärna se att man jobbade mer för att få till skoterleder på Norska sidan också

MVH

Lars

4  Overall opinion

Jörgen
Sweden

"Skoter"

3   Average, recommended  Reviewed Tuesday 10 Dec 2019

Fantastisk miljö för en skotertur med familjen eller lite egentid i Gröndalen.

3  Overall opinion

Åsa Gävle
Sweden

"Skoterledskort"

5   Excellent, recommended  Reviewed Friday 6 Dec 2019

Jätte lätt att göra bokningen. Sedan kom de hem i brevlådan. Enkelt

5  Overall opinion

Lillåsen
Sweden

"Skoterlederna är guldvärda"

5   Excellent, recommended  Reviewed Wednesday 5 Dec 2018

Skoterlederna är en otroligt bra och viktig produkt i hela området, både som vägvisare/guide för att ta sig till olika platser men oxså ett mycket bra alternativ till att åka på mark som inte är avsedd för skoteråkning. Det bästa är ju att det fungerar i praktiken (vilket jag vill tro att det gör...:-) ).

5  Overall opinion

Build: 13/01/2020 17:00:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showreviews