Boka Funäsfjällen

Funäsfjällen Snowmobile Pass - Trail fee

Address: Rörosvägen 30 Funäsdalen, 84095 Funäsdalen Show map

96 %

46 of 48 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 48 guests answers:

    • Yes

      96%

    • No

      4%

  • Overall opinion

    • "Yes"
      46
    • "No"
      2
  • "Skoterledskort"

    Friday 6 Dec 2019

    "Jätte lätt att göra bokningen. Sedan kom de hem i brevlådan. Enkelt "

Jocke
Sweden

"Härliga leder..."

4   Very good, recommended  Reviewed Tuesday 18 Feb 2020

Fantastiska leder att åka fram på!

4  Overall opinion

Lars
Sweden

"Saknad info"

4   Very good, recommended  Reviewed Saturday 21 Dec 2019

Det borde framgå att man har rätt att åka upp på fjället via närmaste kryssled som boende i det området. Uppfarter saknas annars

Annars tycker jag det är väldigt bra med skoterleder dock saknar jag balansen mellan friåkning och alla regleringsområdena (förbuden) - skulle gärna se att man jobbade mer för att få till skoterleder på Norska sidan också

MVH

Lars

4  Overall opinion

Jörgen
Sweden

"Skoter"

3   Average, recommended  Reviewed Tuesday 10 Dec 2019

Fantastisk miljö för en skotertur med familjen eller lite egentid i Gröndalen.

3  Overall opinion

Åsa Gävle
Sweden

"Skoterledskort"

5   Excellent, recommended  Reviewed Friday 6 Dec 2019

Jätte lätt att göra bokningen. Sedan kom de hem i brevlådan. Enkelt

5  Overall opinion

Markus
Sweden

"Kvalitet"

3   Average  Reviewed Wednesday 4 Dec 2019

Hej

Här kommer mina åsikter.

1. Vi som har hus i regionen kunde tidigare ha en viss rabatt, speciellt på skoter nr 2. Helt orimligt att betala dessa avgifter för säsongskort just nu.

2. Dessutom åker vi ofta med släde och familj, och oftast på enormt hoppig guppig led....det går knappt att köra med släde. Uruselt är det, och dessutom skall vi betala över 3 000 kr för 2 skotrar när det är så dålig led 29 ggr av 30 ggr.

3  Overall opinion


Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Wednesday 4 Dec 2019

Otroligt bra fjällområde med grymt bra leder o en super naturupplevelse

5  Overall opinion

maggan
Sweden

"Säsongskort skoter"

5   Excellent, recommended  Reviewed Wednesday 4 Dec 2019

Enkelt att beställa och snabb leverans

5  Overall opinion

Lillåsen
Sweden

"Skoterlederna är guldvärda"

5   Excellent, recommended  Reviewed Wednesday 5 Dec 2018

Skoterlederna är en otroligt bra och viktig produkt i hela området, både som vägvisare/guide för att ta sig till olika platser men oxså ett mycket bra alternativ till att åka på mark som inte är avsedd för skoteråkning. Det bästa är ju att det fungerar i praktiken (vilket jag vill tro att det gör...:-) ).

5  Overall opinion

Mikael Hallqvist
Sweden

"Produktutveckling"

3   Average, recommended  Reviewed Tuesday 4 Dec 2018

Jag skulle önska en "produkt" dvs ett skoterkort man kunde aktivera vid behov, dvs har vi har en extra skoter som vi använder sporadiskt vid behov, typ när vi har gäster.

Det skulle vara praktiskt att ha ett kort som man kan "fylla på" via webben vid behov.

typ en parkeringsapp man har i mobilen eller stomkort för ex lift eller kollektivtrafik

Det skulle också underlätta om ni hade nyhetsbrev där ni gick ut och informerade, ex om försäsongserbjudande på ledkort

3  Overall opinion

Build: 13/07/2020 11:33:22, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showreviews