Boka Funäsfjällen

Funäsfjällen - Trail Pass/Season

Address: Rörosvägen 30, 84095 Funäsdalen Show map

97 %

31 of 32 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 32 guests answers:

    • Yes

      97%

    • No

      3%

  • Overall opinion

    • "Yes"
      31
    • "No"
      1
  • ""

    Thursday 19 Dec 2019

    "Mycket bra och enkelt"


Sweden

"liftkortsstrul"

4   Very good, recommended  Reviewed Tuesday 24 Dec 2019

"Fyllde på" våra liftkort via nätet, då förväntar man sig att det bara är att ge sig ut i systemet inget krångel.

2 år i rad har liftkorten inte fungerat utan fixande från personal i anläggningarna. Detta är ingen god reklam!

4  Overall opinion

Royne
Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 19 Dec 2019

Mycket bra och enkelt

5  Overall opinion


Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 19 Dec 2019

Alltid lika fina välpreparerade spår! Tack

5  Overall opinion

Uffeh
Sweden

"Kanonspår"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 19 Dec 2019

Hela fjällvärlden ligger öppen.

5  Overall opinion

Arne Sandström
Sweden

"Vi som älskar Tänndalen"

4   Very good, recommended  Reviewed Thursday 19 Dec 2019

Vi har vistats i Tänndalen sedan 1950-talet och har eget hus sedan 1974. Vi har åkt ide flesta spår sedan tiden det

inte fanns spårservice,vi har mao spårat överallt.

Nu är vi 80+ och har för första gången köpt spårkort för hela vintersäsongen och ser fram mot en något

"bekvämare" skidåkning.

Ett förslag skulle kanske vara att premiera 80+-are med lägre spåravgifter,ungefär som golfklubbarna gör

MVH

4  Overall opinion

Palle
Sweden

"Passionerad längdskidåkare sedan slutet på -40 taletPalle"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 19 Dec 2019

Under många år har jag åkt längdskidor i Funäsdalsfjällen. Det har alltid varit fint och välpreparerade skidspår, närhelst man vill åka. Att betala en avgift för denna servive och denna produkt gör jag gärna. Kvalitet måste kunna få kosta en slant. För den som inte har upplevt Nordic ski center spåren i Funäsdalen, kan jag verkligen rekommendera denna upplevelse, vare sig du är van eller ovan längdåkare. Klassisk åkning så väl som skateing är det preparerat för. Man väljer också plant eller kuperat efter tycke och smak. En dag med vind åker man i björkskogen. En solig dag utan vind åker man på kalfjället. För mig är Funäsdalsfjällen ett solklart längdåknings val.

Paul Rönnqvist

5  Overall opinion

Nisse
Sweden

"Spårkort"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 19 Dec 2019

Jag äger en stuga i Tänndalen och åker mycket i spåren. Att betala för dem har jag inget problem med då de sköts mycket bättre idag än när det var gratis.

5  Overall opinion

Johan
Sweden

"Som det finns snö borde det finnas spår"

4   Very good, recommended  Reviewed Thursday 19 Dec 2019

Hej

Har åkt under försäsong nu och konstaterat att det inte funnits spår trots attest funnits snö i skogen

Ett spår med skoter borde åtminstone kunna finnas

4  Overall opinion

Marie
Sweden

"Kortbetalningsstrul"

4   Very good, recommended  Reviewed Thursday 19 Dec 2019

Vid betalning av spårkorten strulade det hela tiden med kortbetalningarna.

Varför inte använda Klarna?

4  Overall opinion

Magnus
Sweden

"Funäsfjällen och Ljungdalsfjällen är fantastiska. "

4   Very good, recommended  Reviewed Thursday 19 Dec 2019

Området Funäsfjällen och Ljungdalsfjällen erbjuder fantastiska möjligheter båda sommar som vinter. Både för unga och vuxna.

Boka boende i Ljungdalen där priserna är lägre och inte lika överetablerat och sedan utforska båda områdena.

4  Overall opinion

Build: 13/07/2020 11:33:22, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showreviews