Boka Funäsfjällen

Funäsfjällen - Trail Pass/Season

Address: Rörosvägen 30, 84095 Funäsdalen Show map

97 %

31 of 32 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 32 guests answers:

    • Yes

      97%

    • No

      3%

  • Overall opinion

    • "Yes"
      31
    • "No"
      1
  • ""

    Thursday 19 Dec 2019

    "Mycket bra och enkelt"


Sweden

"liftkortsstrul"

4   Very good, recommended  Reviewed Tuesday 24 Dec 2019

"Fyllde på" våra liftkort via nätet, då förväntar man sig att det bara är att ge sig ut i systemet inget krångel.

2 år i rad har liftkorten inte fungerat utan fixande från personal i anläggningarna. Detta är ingen god reklam!

4  Overall opinion

Royne
Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 19 Dec 2019

Mycket bra och enkelt

5  Overall opinion


Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 19 Dec 2019

Alltid lika fina välpreparerade spår! Tack

5  Overall opinion

Uffeh
Sweden

"Kanonspår"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 19 Dec 2019

Hela fjällvärlden ligger öppen.

5  Overall opinion

Palle
Sweden

"Passionerad längdskidåkare sedan slutet på -40 taletPalle"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 19 Dec 2019

Under många år har jag åkt längdskidor i Funäsdalsfjällen. Det har alltid varit fint och välpreparerade skidspår, närhelst man vill åka. Att betala en avgift för denna servive och denna produkt gör jag gärna. Kvalitet måste kunna få kosta en slant. För den som inte har upplevt Nordic ski center spåren i Funäsdalen, kan jag verkligen rekommendera denna upplevelse, vare sig du är van eller ovan längdåkare. Klassisk åkning så väl som skateing är det preparerat för. Man väljer också plant eller kuperat efter tycke och smak. En dag med vind åker man i björkskogen. En solig dag utan vind åker man på kalfjället. För mig är Funäsdalsfjällen ett solklart längdåknings val.

Paul Rönnqvist

5  Overall opinion

Magnus
Sweden

"Funäsfjällen och Ljungdalsfjällen är fantastiska. "

4   Very good, recommended  Reviewed Thursday 19 Dec 2019

Området Funäsfjällen och Ljungdalsfjällen erbjuder fantastiska möjligheter båda sommar som vinter. Både för unga och vuxna.

Boka boende i Ljungdalen där priserna är lägre och inte lika överetablerat och sedan utforska båda områdena.

4  Overall opinion

Sannasolsken
Sweden

"Lätt att köpa och helt ok spår"

4   Very good, recommended  Reviewed Wednesday 26 Dec 2018

Vi fick allt på posten snart efter och när vi kom upp var det bara att åka, spåren var ok men lute för lite snö

4  Overall opinion

Angelica
Sweden

"Spårkortet är fenomenalt!"

4   Very good, recommended  Reviewed Monday 15 Oct 2018

Jag älskar att kunna köpa säsongskortet och nyttjar det fullt ut under säsongen.

4  Overall opinion

Build: 26/05/2020 12:06:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showreviews