Boka Funäsfjällen

Funäsfjällen - Angling licence

Address: Rörosvägen 30, 84095 Funäsdalen Date: Friday 13 dec 2019 - Saturday 2 May 2020

100 %

31 of 31 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 31 guests answers:

    • Yes

      100%

    • No

      0%

  • Overall opinion

    • "Yes"
      31
    • "No"
      0
  • "Fiskepärla i Tänndalen"

    Sunday 26 Aug 2018

    "Heldags fisketur i fjällvärlden med lugn och avkopplande miljö. Fisket mycket lyckat och spännande. "


Sweden

"Fiskepärla i Tänndalen"

5   Excellent, recommended  Reviewed Sunday 26 Aug 2018

Heldags fisketur i fjällvärlden med lugn och avkopplande miljö. Fisket mycket lyckat och spännande.

5  Overall opinion


Sweden

"Fiske i Funäsfjällen"

5   Excellent, recommended  Reviewed Tuesday 7 Aug 2018

Vi fick tre trevliga kvällar med bra öring och abborrfisket. Sista kvällen blev det full pott med öringen.

5  Overall opinion

Jonnie
Sweden

"Lågt vattenstånd"

5   Excellent, recommended  Reviewed Wednesday 1 Aug 2018

Jag är mer än nöjd med vår fiskeresa, fick bra med fisk, både öring och röding.

Fantastiska tjärnar och mycket fisk. Det enda negativa jag kan säga är väl att Ljusnan inte var tillåtet att fiska i pga lågt vatten. Inget att göra åt, dock tycker jag att informationen om förbudet kunde kommit ut innan vi åkte 90 mil upp för att just vandra och fiska i Ljusnan.

5  Overall opinion

Janne
Sweden

"Tillgänglighet ytterligare fiskevatten"

4   Very good, recommended  Reviewed Tuesday 31 Jul 2018

Det vore mycket bra för Funäsdalen och fisketurismen om fler vatten blir tillgängliga för fiske. Idag saknas möjligheter norr om Flatruet och i stort sett hela Andersjöområdet. Det begränsar ett fint fjällfisken.

4  Overall opinion

Build: 13/01/2020 17:00:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showreviews