Boka Funäsfjällen

Muskoxtour

Address: Bygatan 37 Funäsdalen, 84094 Tännäs Date: Thursday 12 mar 2020 - Saturday 2 May 2020 Show map

99 %

336 of 338 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 338 guests answers:

    • Yes

      99%

    • No

      1%

  • Overall opinion

    • "Yes"
      336
    • "No"
      2
  • "Otrolig upplevelse! "

    Tuesday 25 Feb 2020

    "Fin nästan magisk upplevelse där vi fick komma myskoxarna riktigt nära. Bra med utställningen som gav mer fakta. Rekommenderar varnt att följa myskoxcentrum på Instagram / Faceb..."

Marie
Sweden

"Otrolig upplevelse! "

5   Excellent, recommended  Reviewed Tuesday 25 Feb 2020

Fin nästan magisk upplevelse där vi fick komma myskoxarna riktigt nära. Bra med utställningen som gav mer fakta. Rekommenderar varnt att följa myskoxcentrum på Instagram / Facebook där en får inblick i deras liv, fakta blandat med mycket humor i inläggen!

5  Overall opinion

Stefan
Sweden

"Myskoxcentrum"

5   Excellent, recommended  Reviewed Sunday 23 Feb 2020

Bra och engagerad guide. Häftiga djur i en bra miljö.

5  Overall opinion


Sweden

"Mysigt kunnigt"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 20 Feb 2020

Familjen som består av 2 vuxna och 2 barn (12 och 15) kände sig väl omhändertagna av guiden Ida som bemötte oss på ett proffsigt trevligt sätt. Hon delgav oss all sin kunnighet om djurens förutsättningar på ett pedagogiskt sätt. Mysigt!

5  Overall opinion

Anna & Roger
Sweden

"Magiskt"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 20 Feb 2020

Vi hade turen att få se dessa otroligt häftiga djur. Mycket bra guidning som gav oss information och personliga berättelser om djuren. Vi blev verkligen berörda av djurens situation idag, samtidigt som det värmde hjärtat av centrets arbete för myskoxarna.

5  Overall opinion

Mats Oscarsson
Sweden

"Spännande avbrott i skidsemestern"

4   Very good, recommended  Reviewed Wednesday 12 Feb 2020

Häftigt att få se urtidsdjuren i snötyngd skog. Väldigt kunnig guide och bra berättelser. Lite långsamt för elvaåringen, men det är TV-spelsgenerationen, det.

Enda plumpen i protokollet var att guiden drog iväg framför näsan på oss. Vi kom prick 11:00, men 10:59 hade turen visst startat... Det ordnade sig ändå, men man får ju se till att få med alla som har bokat.

4  Overall opinion

Jenny
Sweden

"Lärorikt och meningsfullt - bästa guiden!"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 10 Feb 2020

Guiden Ida gav oss en fantastisk tur till myskoxecentrum, vi fick en bra inblick i deras verksamhet och fick lära oss ofantligt mycket om myskoxar! Samtidigt känns det så meningsfullt att kunna stötta vad de håller på med så att myskoxarna får det så bra som möjligt!

5  Overall opinion


Sweden

"Trevlig och informationsrik tur"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 6 Feb 2020

Fin tur med proffsig guidning och intressant information om de ulliga djuren. Rekommenderas!

5  Overall opinion

Victoria
Sweden

"Myskoxcentrum"

4   Very good, recommended  Reviewed Friday 24 Jan 2020

Ett trevligt utflyktsmål som verkligen rekommenderas.

4  Overall opinion


Sweden

"Lyckat besök"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 20 Jan 2020

Intresent information, mycket kunnig och trevlig guide. Lagom många med i gruppen.

5  Overall opinion

Michael
Sweden

"Underbar guide, verkligen lärorikt"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 13 Jan 2020

Vår guide gjorde ett jättebra jobb, man ser glädjen och intresset i guiden för myskoxarna. Smidigt fram och tillbaka med er buss. Vi alla fyra är glada att ha fått den upplevelsen och inte minst kunskapen om myskoxarna som hon berättade för oss om i detalj. Det är en inblick i en kultur som endast finns på ett enda ställe i Sverige - och vi är glada att ha upplevt den.

5  Overall opinion

Build: 25/03/2020 14:04:34, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showreviews