Boka Funäsfjällen

Muskoxtour

Address: Bygatan 37 Funäsdalen, 84094 Tännäs Date: Thursday 1 apr 2021 - Friday 31 Dec 2021 Show map

100 %

497 of 497 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 497 guests answers:

    • Yes

      100%

    • No

      0%

  • Overall opinion

    • "Yes"
      497
    • "No"
      0
  • "Myskoxcentrum "

    Wednesday 7 Apr 2021

    "Mycket lärorikt. Super duktig guide. Rekommenderas varmt 😀"

Nacka
Sweden

"Myskoxcentrum "

5   Excellent, recommended  Reviewed Wednesday 7 Apr 2021

Mycket lärorikt. Super duktig guide. Rekommenderas varmt 😀

5  Overall opinion

Per61
Sweden

"Myskoxguidning"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 5 Apr 2021

En mycket bra och intressant guidning om ett fascinerande djur. Guiden var väldigt kunnig och trevlig.

5  Overall opinion

Christer J
Sweden

"Familjevänligt avbrott mellan skidåken"

5   Excellent, recommended  Reviewed Wednesday 24 Mar 2021

Kan verkligen rekommendera ett besök på Myskoxcentrum. Intressant guidning i en liten grupp med djurens villkor i centrum. Besöket tar ca en timme och man får möjlighet att se dessa fantastiska djur i sin naturliga miljö.

5  Overall opinion

Gema
Sweden

"Spännande möte med urtidsdjur"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 22 Mar 2021

Vi kom verkligen nära myskoxarna och fick mycket intressant information av vår guide.

5  Overall opinion


Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 18 Mar 2021

En fantastiskt duktig guide!

5  Overall opinion

Maria
Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Tuesday 16 Mar 2021

Bra guidning! Roligt för gammal som ung. Vi hade tur med klart väder och fantastisk utsikt från utsiktstornet. Lugnt och fridfullt hos oxarna och väldigt uppskattat av barnen (2,5 och 8 år gamla)

Rekommenderas!

5  Overall opinion

Danskan
Sweden

"Extra ordinär upplevelse"

5   Excellent, recommended  Reviewed Friday 12 Mar 2021

Efter att jag blivit fascinerad av myskoxarna genom Myskoxcentrums instagram fick jag möjlighet att besöka myskoxarna i sitt hägn. Intressant guidning om myskoxarnas historia och möjlighet att få träffa flocken. Mycket bra utearrangemang för hela familjen.

5  Overall opinion


Sweden

"Spännande nära myskoxarna"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 1 Mar 2021

Fint berättat av guiden Annika och häftigt att få komma så nära djuren. Även barnen tyckte det var häftigt

5  Overall opinion

Alex
Sweden

"Fint med ideellt arbete!"

4   Very good, recommended  Reviewed Wednesday 24 Feb 2021

Man får en fin inblick i det fantastiska arbete som görs. Bra information men mindre tid av att faktiskt titta på Myskoxarna. Dock förståeligt då dom ska få leva i fred!

4  Overall opinion

Anne
Sweden

4   Very good, recommended  Reviewed Tuesday 23 Feb 2021

Mycket bra upplevelse till slut, men svårt att få tag på personal vid problem innan upplevelsen och blev lite vilse när guiden var något sen och vi trodde vi var på fel plats. Stod i inbjudan att man skulle vara i god tid och att det fanns lokalproducerad öl och saft men det fick inte vi tillgång till.

4  Overall opinion

Build: 14/04/2021 11:03:12, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showreviews