Boka Funäsfjällen

Muskoxtour

Address: Bygatan 37 Funäsdalen, 84094 Tännäs Date: Tuesday 2 mar 2021 - Friday 31 Dec 2021 Show map

100 %

497 of 497 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 497 guests answers:

    • Yes

      100%

    • No

      0%

  • Overall opinion

    • "Yes"
      497
    • "No"
      0
  • "Spännande nära myskoxarna"

    Monday 1 Mar 2021

    "Fint berättat av guiden Annika och häftigt att få komma så nära djuren. Även barnen tyckte det var häftigt"


Sweden

"Spännande nära myskoxarna"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 1 Mar 2021

Fint berättat av guiden Annika och häftigt att få komma så nära djuren. Även barnen tyckte det var häftigt

5  Overall opinion

Alex
Sweden

"Fint med ideellt arbete!"

4   Very good, recommended  Reviewed Wednesday 24 Feb 2021

Man får en fin inblick i det fantastiska arbete som görs. Bra information men mindre tid av att faktiskt titta på Myskoxarna. Dock förståeligt då dom ska få leva i fred!

4  Overall opinion

Anne
Sweden

4   Very good, recommended  Reviewed Tuesday 23 Feb 2021

Mycket bra upplevelse till slut, men svårt att få tag på personal vid problem innan upplevelsen och blev lite vilse när guiden var något sen och vi trodde vi var på fel plats. Stod i inbjudan att man skulle vara i god tid och att det fanns lokalproducerad öl och saft men det fick inte vi tillgång till.

4  Overall opinion

Maria
Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 22 Feb 2021

Kärt återbesök till en aktivitet hela familjen uppskattar. Kunnig och personlig guide som på ett engagerat sätt berättade om verksamheten och de olika individerna. Åldersanpassad information till barnen vilket väckte deras intresse för dessa fantastiska djur. Utmärkt aktivitet även i pandemi-tider då det är lätt att hålla avstånd och man färdas i sin egen bil. Dessutom hade vi lyxen att få vara helt ensamma vilket gjorde upplevelsen än mer magnifik. Den lilla butiken/museet är väldigt fint. Det känns bra att handla något och stötta verksamheten. Hade lätt kunnat köpa mer om utbudet varit större. Köpte garn från myskoxarnas ull för några år sedan som blivit en fantastiskt varm mössa.

5  Overall opinion

Marie
Sweden

4   Very good, recommended  Reviewed Wednesday 3 Feb 2021

Trevlig rundvandring och roligt o få se dessa urtidsdjur :)

4  Overall opinion

Maria
Sweden

"Fantastisk upplevelse"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 28 Jan 2021

Att få se dessa urtidsdjur i verkligheten i det fina hägnet i Tännäs är en fantastisk upplevelse!

Guiden Ida tillsammans med praktikant Indra är väldigt duktiga, kunniga och trevliga. Det finns gott om tid att ställa alla frågor som man har om myskoxen. Jag rekommenderar alla att ta en guidning i myskoxhägnet, det kommer att vara en upplevelse som ni alltid kommer att bära med er och minnas med glädje. Dessutom känns det extra bra att veta att man har gjort en insats för att stötta den svenska myskoxen.

5  Overall opinion


Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Saturday 16 Jan 2021

Jättebra guidning!

5  Overall opinion


Sweden

"Höjdpunkt"

5   Excellent, recommended  Reviewed Saturday 16 Jan 2021

Mycket trevligt och intressant och väldig duktig och trevlig guide

5  Overall opinion

Fredrik
Sweden

"Trevligt möte med Myskoxar "

5   Excellent, recommended  Reviewed Sunday 10 Jan 2021

En mycket kunnig guide berättar allt man kan tänka sig vilja veta om myskoxar. Man får möjlighet se dem ca 20 minuter i ett hägn. En trevlig och lärorik utflykt.

5  Overall opinion


Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Friday 8 Jan 2021

Bra engagerad och påläst guide!

5  Overall opinion

Build: 26/02/2021 18:18:44, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showreviews