Boka Funäsfjällen

Muskoxtour

Address: Bygatan 37 Funäsdalen, 84094 Tännäs Date: Monday 18 nov 2019 - Saturday 2 May 2020 Show map

99 %

320 of 322 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 322 guests answers:

    • Yes

      99%

    • No

      1%

  • Overall opinion

    • "Yes"
      320
    • "No"
      2
  • "Mycket trevligt! Jättebra guide! "

    Tuesday 8 Oct 2019

    "Måtte det komma någon från stat o kommun som begriper att Myskoxen är ett Svenskt djur!"

Rolle
Sweden

"Mycket trevligt! Jättebra guide! "

5   Excellent, recommended  Reviewed Tuesday 8 Oct 2019

Måtte det komma någon från stat o kommun som begriper att Myskoxen är ett Svenskt djur!

5  Overall opinion

Weekend tjejerna
Sweden

"Informations rik upplevelse "

5   Excellent, recommended  Reviewed Sunday 6 Oct 2019

Väldigt härlig guide med mycket information om myskoxar och deras historia samt ursprung. Definitivt värt pengarna att få se myskoxar under reglerade förhållanden och bra bidrag för myskoxarnas tillväxt i Sverige.

5  Overall opinion

Sara
Sweden

"Toppen"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 26 Sep 2019

Guiden var mycket bra och intresserad av sitt arbete :)

5  Overall opinion

Jag stöder Myskoxcentrum
Sweden

"Världsklass!"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 23 Sep 2019

Det var i världsklass att få möta dessa fantastiska urtids djur i deras hemma miljö. Vi var besökare i deras värld. Hela inramningen är enkel på ett trovärdigt sätt skapar en fin balans mellan besökare natur och djur. Pricken över allt var den kvinnliga guiden verkligen super bra! Mycket kunnig och informativ på ett avspänt sätt det verkligen kändes att hon lever och brinner för dessa djur och deras natur. Så denna upplevelse är i världsklass!

5  Overall opinion

Ullis
Sweden

"Myskoxarna "

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 16 Sep 2019

En fantastisk aktivitet , lagom lång , intressant och med en grym guide .Ida

5  Overall opinion


Sweden

"Myskoxar"

5   Excellent, recommended  Reviewed Friday 13 Sep 2019

Mycket trevligt och kunnig guide. Sedan att det var nästintill myskoxe garanti, gjorde inte aktiviteten sämre. Mycket bra.

5  Overall opinion

Em
Sweden

"Otroligt givande"

5   Excellent, recommended  Reviewed Friday 13 Sep 2019

En otroligt givande och inspirerande guidning, en guide med brinnande intresse för myskoxarna välmående och bevarande. Vi har fått lära oss mycket nytt om dessa mäktiga djur.

5  Overall opinion

ba
Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Tuesday 10 Sep 2019

Bra guide. intressant.

5  Overall opinion


Sweden

"Magiskt möte med Myskoxen"

5   Excellent, recommended  Reviewed Friday 6 Sep 2019

Ett varsamt möte med ett fantastiskt djur som är utrotningshotat i Sverige. Myskoxcentrum jobbar för att djuren ska få en chans att öka sin stam i det fria samtidigt som de ger intresserade besökare en möjlighet att få se djuren i en autentisk miljö och där möjlighet till forskning finns.

Guiden berättar med värme och engagemang och det är med en känsla av att ha upplevt något alldeles extra vi åker därifrån.

Tack så mycket!

5  Overall opinion


Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 2 Sep 2019

Trevligt, bra bemötande och kunniga guider.

5  Overall opinion

Build: 13/11/2019 14:01:08, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showreviews