Boka Funäsfjällen

Muskoxtour

Address: Bygatan 37 Funäsdalen, 84094 Tännäs Date: Saturday 21 nov 2020 - Sunday 2 May 2021 Show map

100 %

497 of 497 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 497 guests answers:

    • Yes

      100%

    • No

      0%

  • Overall opinion

    • "Yes"
      497
    • "No"
      0
  • "Myskoxar"

    Sunday 8 Nov 2020

    "En mycket duktig och kompetent guide. Rekommenderas varmt."

Anna-Lena
Sweden

"Myskoxar"

5   Excellent, recommended  Reviewed Sunday 8 Nov 2020

En mycket duktig och kompetent guide. Rekommenderas varmt.

5  Overall opinion

Åsa Wallman
Sweden

"Engagerande!"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 2 Nov 2020

Mycket proffsig guide som gav en engagerande tur genom centrat! Härlig utflykt för hela familjen! Vi är supernöjda!!

5  Overall opinion

Anna
Sweden

"Önskemål"

4   Very good, recommended  Reviewed Saturday 31 Oct 2020

Bra guide, fin anläggning.

Inträde är lite dyrt med tanke på vad man får, men inte helt orimligt. Skulle djuren bli störda av en ytterligare slinga i skogen på väg till bilen/parkeringen? Den var väldigt trevlig och jag hade gärna gått längre innan det var dags att åka hem. Kanske några stockar för barnen att hoppa över? En avstickare över en sten att speja på en älg (likt björnen med ungen)? Ett rep i ett träd att svinga sig i? Eller bara en vanlig stig och njuta av den fina skogen.

4  Overall opinion

Tysk
Sweden

"Myskoxar"

5   Excellent, recommended  Reviewed Tuesday 6 Oct 2020

Både trevligt, intressant och roligt. Mycket bra guide. Härlig natur och bra visningshägn.

5  Overall opinion


Sweden

"Bättre information"

4   Very good, recommended  Reviewed Monday 5 Oct 2020

Bra och kunnig guide men den lilla utställningen om myskoxar skulle kunna utvecklas mycket mer!

4  Overall opinion

Siv
Sweden

"Intressant upplevelse"

5   Excellent, recommended  Reviewed Friday 2 Oct 2020

Kunnig och engagerad guide. Välordnat hägn. Intressant information

5  Overall opinion

Lena
Sweden

"Missa inte detta! "

5   Excellent, recommended  Reviewed Wednesday 30 Sep 2020

En upplevelse utöver det vanliga med en mycket kunnig guide! Rekommenderas!

5  Overall opinion

Bengt Grafström
Sweden

"Proffsigt, informativt, trevligt"

5   Excellent, recommended  Reviewed Tuesday 29 Sep 2020

En lagom tur med massor av information och ett härligt möte med dessa "urtidsdjur".

De är söta, rentav gulliga. Men bäst att se på avstånd.

Vi kommer dem i alla fall ganska nära, från det fint byggda centret mitt ute i skogen.

Där finns också en hel del informativt material att titta på. Allt med coronaavstånd i tankarna.

Väl värt ett besök alltså, samtidigt som du stödjer Myskoxcentrum i Tännäs!

Märkligt nog lever centret utan bidrag från varken staten, länsstyrelsen eller liknande. De måste i stället jaga sponsorer för att få Myskoxcentrum att överleva.

Allt beroende på att Myskoxen inte anses tillhöra den svenska faunan, eftersom den försvann från våra områden för mer än lagstadgade två hundra år sedan. Att den för dess funnits här i mängder av år tycks inte räcka...

5  Overall opinion

ernie
Sweden

"Naturupplevelse"

5   Excellent, recommended  Reviewed Sunday 27 Sep 2020

En underbar upplevelse om man tycker om djur och natur.

5  Overall opinion

Robin Stålnacke
Sweden

"Otroligt bra guide"

5   Excellent, recommended  Reviewed Saturday 26 Sep 2020

Guiden var så otroligt bra och kunnig rekommenderar detta varmt 😊

5  Overall opinion

Build: 23/11/2020 18:15:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showreviews