Boka Funäsfjällen

Muskoxtour

Address: Bygatan 37 Funäsdalen, 84094 Tännäs Date: Tuesday 14 jan 2020 - Saturday 2 May 2020 Show map

99 %

322 of 324 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 324 guests answers:

    • Yes

      99%

    • No

      1%

  • Overall opinion

    • "Yes"
      322
    • "No"
      2
  • "Underbar guide, verkligen lärorikt"

    Monday 13 Jan 2020

    "Vår guide gjorde ett jättebra jobb, man ser glädjen och intresset i guiden för myskoxarna. Smidigt fram och tillbaka med er buss. Vi alla fyra är glada att ha fått den upplevels..."

Michael
Sweden

"Underbar guide, verkligen lärorikt"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 13 Jan 2020

Vår guide gjorde ett jättebra jobb, man ser glädjen och intresset i guiden för myskoxarna. Smidigt fram och tillbaka med er buss. Vi alla fyra är glada att ha fått den upplevelsen och inte minst kunskapen om myskoxarna som hon berättade för oss om i detalj. Det är en inblick i en kultur som endast finns på ett enda ställe i Sverige - och vi är glada att ha upplevt den.

5  Overall opinion


Sweden

"Bättre än bäst"

5   Excellent, recommended  Reviewed Friday 8 Nov 2019

Ida guidade på ett fantastiskt sätt med stor personlighet & inlevelse:)

5  Overall opinion

Mormor
Sweden

"Överträffade förväntningarna"

5   Excellent, recommended  Reviewed Tuesday 5 Nov 2019

En fantastisk upplevelse med natur, information och förståelse.

5  Overall opinion

Sofia
Sweden

"Myskoxguidning"

5   Excellent, recommended  Reviewed Sunday 3 Nov 2019

Detta gör vi om nästa år!

Kunnig och duktig guide, som klarade av gruppen på ett galant sätt.lagomt långt och superbra start på dagen och självklart obeskrivligt viktigt!

5  Overall opinion

Rolle
Sweden

"Mycket trevligt! Jättebra guide! "

5   Excellent, recommended  Reviewed Tuesday 8 Oct 2019

Måtte det komma någon från stat o kommun som begriper att Myskoxen är ett Svenskt djur!

5  Overall opinion

Weekend tjejerna
Sweden

"Informations rik upplevelse "

5   Excellent, recommended  Reviewed Sunday 6 Oct 2019

Väldigt härlig guide med mycket information om myskoxar och deras historia samt ursprung. Definitivt värt pengarna att få se myskoxar under reglerade förhållanden och bra bidrag för myskoxarnas tillväxt i Sverige.

5  Overall opinion

Sara
Sweden

"Toppen"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 26 Sep 2019

Guiden var mycket bra och intresserad av sitt arbete :)

5  Overall opinion

Jag stöder Myskoxcentrum
Sweden

"Världsklass!"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 23 Sep 2019

Det var i världsklass att få möta dessa fantastiska urtids djur i deras hemma miljö. Vi var besökare i deras värld. Hela inramningen är enkel på ett trovärdigt sätt skapar en fin balans mellan besökare natur och djur. Pricken över allt var den kvinnliga guiden verkligen super bra! Mycket kunnig och informativ på ett avspänt sätt det verkligen kändes att hon lever och brinner för dessa djur och deras natur. Så denna upplevelse är i världsklass!

5  Overall opinion

Ullis
Sweden

"Myskoxarna "

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 16 Sep 2019

En fantastisk aktivitet , lagom lång , intressant och med en grym guide .Ida

5  Overall opinion


Sweden

"Myskoxar"

5   Excellent, recommended  Reviewed Friday 13 Sep 2019

Mycket trevligt och kunnig guide. Sedan att det var nästintill myskoxe garanti, gjorde inte aktiviteten sämre. Mycket bra.

5  Overall opinion

Build: 13/01/2020 17:00:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showreviews