Boka Funäsfjällen

Funäsfjällen Snowmobile Pass - Trail fee

Address: Rörosvägen 30 Funäsdalen, 84095 Funäsdalen Date: Friday 15 jan 2021 - Friday 30 Apr 2021 Show map

93 %

53 of 57 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 57 guests answers:

    • Yes

      93%

    • No

      7%

  • Overall opinion

    • "Yes"
      53
    • "No"
      4
  • "bästa service"

    Monday 7 Dec 2020

    "Snabbt, bra, enkelt. fjäll värdens finaste skoterleder. "

Jonas
Sweden

"Ledkort"

4   Very good, recommended  Reviewed Thursday 10 Dec 2020

Allt fungerade bra det gick fortare i år, från att betalningen va klar tills att kortet anlände i brevlådan!

4  Overall opinion

Tännäs hus
Sweden

"bästa service"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 7 Dec 2020

Snabbt, bra, enkelt. fjäll värdens finaste skoterleder.

5  Overall opinion


Sweden

4   Very good, recommended  Reviewed Sunday 6 Dec 2020

Otroligt fina leder att åka på och väl omhändertagna.

4  Overall opinion


Sweden

"Först året"

4   Very good, recommended  Reviewed Saturday 5 Dec 2020

Ny skoter och att kunna utforska fjällvärlden från annat transportmedel än skidor. Barnbarnen är jätteglada.

4  Overall opinion

Jocke
Sweden

"Härliga leder..."

4   Very good, recommended  Reviewed Tuesday 18 Feb 2020

Fantastiska leder att åka fram på!

4  Overall opinion

Lars
Sweden

"Saknad info"

4   Very good, recommended  Reviewed Saturday 21 Dec 2019

Det borde framgå att man har rätt att åka upp på fjället via närmaste kryssled som boende i det området. Uppfarter saknas annars

Annars tycker jag det är väldigt bra med skoterleder dock saknar jag balansen mellan friåkning och alla regleringsområdena (förbuden) - skulle gärna se att man jobbade mer för att få till skoterleder på Norska sidan också

MVH

Lars

4  Overall opinion

Jörgen
Sweden

"Skoter"

3   Average, recommended  Reviewed Tuesday 10 Dec 2019

Fantastisk miljö för en skotertur med familjen eller lite egentid i Gröndalen.

3  Overall opinion

Åsa Gävle
Sweden

"Skoterledskort"

5   Excellent, recommended  Reviewed Friday 6 Dec 2019

Jätte lätt att göra bokningen. Sedan kom de hem i brevlådan. Enkelt

5  Overall opinion

Markus
Sweden

"Kvalitet"

3   Average  Reviewed Wednesday 4 Dec 2019

Hej

Här kommer mina åsikter.

1. Vi som har hus i regionen kunde tidigare ha en viss rabatt, speciellt på skoter nr 2. Helt orimligt att betala dessa avgifter för säsongskort just nu.

2. Dessutom åker vi ofta med släde och familj, och oftast på enormt hoppig guppig led....det går knappt att köra med släde. Uruselt är det, och dessutom skall vi betala över 3 000 kr för 2 skotrar när det är så dålig led 29 ggr av 30 ggr.

3  Overall opinion


Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Wednesday 4 Dec 2019

Otroligt bra fjällområde med grymt bra leder o en super naturupplevelse

5  Overall opinion

Build: 01/01/2000 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showreviews