Boka Funäsfjällen

Muskoxtour

Address: Bygatan 37 Funäsdalen, 846 95 Tännäs Date: Thursday 15 jul 2021 - Friday 31 Dec 2021 Show map

100 %

629 of 629 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 629 guests answers:

    • Yes

      100%

    • No

      0%

  • Overall opinion

    • "Yes"
      629
    • "No"
      0
  • "Mysoxkalven"

    Tuesday 22 Jun 2021

    "Ida vår guide var mycket trevig och kunnig. Intressant att höra om myskoxarnas liv och historia i Härjedalen."

Timo
Sweden

"Mysoxkalven"

5   Excellent, recommended  Reviewed Tuesday 22 Jun 2021

Ida vår guide var mycket trevig och kunnig. Intressant att höra om myskoxarnas liv och historia i Härjedalen.

5  Overall opinion

Gun-Marie Olsson
Sweden

"”Mysoxbesök”"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 21 Jun 2021

På årets regnigaste dag besökte vi myskoxarna. Dessa respektinjagande urtidsdjur. Med så stort mått av ”titta gärna men kom inte för nära”. Med en mycket bra guide blev besöket fulländat. Har tyvärr glömt namnet på henne, en pigg söt tjej, klädd i orange.......

5  Overall opinion

Anna
Sweden

"Intressant och trevligt "

5   Excellent, recommended  Reviewed Tuesday 15 Jun 2021

En mycket kunnig och trevlig guide gjorde besöket väldigt bra.

Fint ordnat i hägnet och trevlig liten stig tillbaka till bilen.

5  Overall opinion

Mammika
Sweden

"Fantastiskt!"

5   Excellent, recommended  Reviewed Tuesday 8 Jun 2021

Så fint att höra historiken, och se dessa djur! Och naturligtvis Tenna, 3 veckor. Kunnig guide, som besvarade alla våra frågor!

5  Overall opinion


Sweden

4   Very good, recommended  Reviewed Saturday 5 Jun 2021

Fick ingen riktig vildmarkskänsla som jag trott, utan mer djurpark med matning i hägnet.

Men jag är nöjd ändå tack vare bra information från guiden.

4  Overall opinion

Lasse
Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 20 May 2021

Trevligt besök hos myskoxarna, mycket information av en kunnig värd.

5  Overall opinion

Rikard
Sweden

"Mycket bra"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 29 Apr 2021

Vi fick komma djuren väldigt nära och Ida som var guide gav mycket bra information om både djur och natur. Väl värt ett besök!

5  Overall opinion

Mats
Sweden

"Musk"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 22 Apr 2021

Trevligt att få se dessa djur på nära håll

5  Overall opinion


Sweden

"Engagerad guide"

5   Excellent, recommended  Reviewed Tuesday 20 Apr 2021

Guiden på Myskoxcentrum är otroligt engagerad och ger besökarna en fullödig upplevelse

5  Overall opinion

Rolf
Sweden

"Återkommer varje år"

5   Excellent, recommended  Reviewed Sunday 18 Apr 2021

Det har blivit vår tradition att besöka myskoxarna två gånger om året. Alltid lika givande och spännande att följa deras liv och kiv.

5  Overall opinion

Build: 22/07/2021 10:48:21, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showreviews