Boka Funäsfjällen

Muskoxtour

Address: Bygatan 37 Funäsdalen, 84094 Tännäs Date: Thursday 4 jun 2020 - Sunday 16 Aug 2020 Show map

99 %

345 of 347 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 347 guests answers:

    • Yes

      99%

    • No

      1%

  • Overall opinion

    • "Yes"
      345
    • "No"
      2
  • "Myskoxguidning"

    Friday 15 May 2020

    "Toppenbra👍"


Sweden

"Myskoxguidning"

5   Excellent, recommended  Reviewed Friday 15 May 2020

Toppenbra👍

5  Overall opinion

Mia
Sweden

"Lärorikt och spännande"

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 4 May 2020

Spännande att få lära sig historien om Myskoxarna i Härjedalen. Kul att se dem!

5  Overall opinion

Wiveca
Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Tuesday 28 Apr 2020

Bör stå att det är en liten promenad i backe så de som går dåligt vet om detta.

Sen kan jag tycka att barn ej får följa, men det är kanske en ekonomisk fråga.

5  Overall opinion

Tomas
Sweden

4   Very good, recommended  Reviewed Saturday 11 Apr 2020

Mycket trevligt upplevelse med en dedikerad Ida.

4  Overall opinion

Camilla
Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Sunday 5 Apr 2020

Vi tyckte att det var fantastiskt kul å se myskoxarna och Ida var en bra guide.😀

5  Overall opinion


Sweden

5   Excellent, recommended  Reviewed Monday 9 Mar 2020

Väldigt trevlig och kunnig guide dom kunde besvara de frågor som ställdes.

5  Overall opinion

Marie
Sweden

"Otrolig upplevelse! "

5   Excellent, recommended  Reviewed Tuesday 25 Feb 2020

Fin nästan magisk upplevelse där vi fick komma myskoxarna riktigt nära. Bra med utställningen som gav mer fakta. Rekommenderar varnt att följa myskoxcentrum på Instagram / Facebook där en får inblick i deras liv, fakta blandat med mycket humor i inläggen!

5  Overall opinion

Stefan
Sweden

"Myskoxcentrum"

5   Excellent, recommended  Reviewed Sunday 23 Feb 2020

Bra och engagerad guide. Häftiga djur i en bra miljö.

5  Overall opinion


Sweden

"Mysigt kunnigt"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 20 Feb 2020

Familjen som består av 2 vuxna och 2 barn (12 och 15) kände sig väl omhändertagna av guiden Ida som bemötte oss på ett proffsigt trevligt sätt. Hon delgav oss all sin kunnighet om djurens förutsättningar på ett pedagogiskt sätt. Mysigt!

5  Overall opinion

Anna & Roger
Sweden

"Magiskt"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 20 Feb 2020

Vi hade turen att få se dessa otroligt häftiga djur. Mycket bra guidning som gav oss information och personliga berättelser om djuren. Vi blev verkligen berörda av djurens situation idag, samtidigt som det värmde hjärtat av centrets arbete för myskoxarna.

5  Overall opinion

Build: 03/06/2020 09:10:04, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showreviews