Boka Funäsfjällen

Muskoxtour

Address: Bygatan 37 Funäsdalen, 84094 Tännäs Date: Wednesday 28 oct 2020 - Thursday 31 Dec 2020 Show map

100 %

487 of 487 recommended
  • "Based on your recent experience, would you recommend this to a friend?"

    Most recent 487 guests answers:

    • Yes

      100%

    • No

      0%

  • Overall opinion

    • "Yes"
      487
    • "No"
      0
  • "Myskoxar"

    Tuesday 6 Oct 2020

    "Både trevligt, intressant och roligt. Mycket bra guide. Härlig natur och bra visningshägn."

Tysk
Sweden

"Myskoxar"

5   Excellent, recommended  Reviewed Tuesday 6 Oct 2020

Både trevligt, intressant och roligt. Mycket bra guide. Härlig natur och bra visningshägn.

5  Overall opinion


Sweden

"Bättre information"

4   Very good, recommended  Reviewed Monday 5 Oct 2020

Bra och kunnig guide men den lilla utställningen om myskoxar skulle kunna utvecklas mycket mer!

4  Overall opinion

Siv
Sweden

"Intressant upplevelse"

5   Excellent, recommended  Reviewed Friday 2 Oct 2020

Kunnig och engagerad guide. Välordnat hägn. Intressant information

5  Overall opinion

Lena
Sweden

"Missa inte detta! "

5   Excellent, recommended  Reviewed Wednesday 30 Sep 2020

En upplevelse utöver det vanliga med en mycket kunnig guide! Rekommenderas!

5  Overall opinion

Bengt Grafström
Sweden

"Proffsigt, informativt, trevligt"

5   Excellent, recommended  Reviewed Tuesday 29 Sep 2020

En lagom tur med massor av information och ett härligt möte med dessa "urtidsdjur".

De är söta, rentav gulliga. Men bäst att se på avstånd.

Vi kommer dem i alla fall ganska nära, från det fint byggda centret mitt ute i skogen.

Där finns också en hel del informativt material att titta på. Allt med coronaavstånd i tankarna.

Väl värt ett besök alltså, samtidigt som du stödjer Myskoxcentrum i Tännäs!

Märkligt nog lever centret utan bidrag från varken staten, länsstyrelsen eller liknande. De måste i stället jaga sponsorer för att få Myskoxcentrum att överleva.

Allt beroende på att Myskoxen inte anses tillhöra den svenska faunan, eftersom den försvann från våra områden för mer än lagstadgade två hundra år sedan. Att den för dess funnits här i mängder av år tycks inte räcka...

5  Overall opinion

ernie
Sweden

"Naturupplevelse"

5   Excellent, recommended  Reviewed Sunday 27 Sep 2020

En underbar upplevelse om man tycker om djur och natur.

5  Overall opinion

Robin Stålnacke
Sweden

"Otroligt bra guide"

5   Excellent, recommended  Reviewed Saturday 26 Sep 2020

Guiden var så otroligt bra och kunnig rekommenderar detta varmt 😊

5  Overall opinion

HH
Sweden

"Kanonupplevelse!"

5   Excellent, recommended  Reviewed Saturday 26 Sep 2020

Väldigt kunnig och duktig guide. Gjorde precis det hon sa att hon ville göra, sprida kunskap om myskoxar! Fina myskoxar :-) ingenting att klaga på!!

5  Overall opinion

Mormor
Sweden

"Häftiga myskoxar"

5   Excellent, recommended  Reviewed Friday 25 Sep 2020

En bra visning av mycket kunnig guide. Och häftiga djur som vi fick se, både vuxna och kalvar.

5  Overall opinion

Pär, Värmdö
Sweden

"Magiskt myskoxmöte"

5   Excellent, recommended  Reviewed Thursday 24 Sep 2020

Första gången jag kom i kontakt med dessa fantastiska djur. Det kändes mäktigt, magiskt och besjälat på något sätt att möta dessa urtidsdjur och få berättat om deras utsatthet.

Guidningen ledd av en ung dam var av absoluta toppklass med en fin blandning av fakta och humor.

Den lilla ”trollstigen” tillbaka till parkeringen kan rekommenderas även för oss vuxna:-)

5  Overall opinion

Build: 23/10/2020 15:51:24, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6102.cbischannel-394.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showreviews